2-onder-1 kapper Herkenbosch

Interieuradvies

De woonkamer van de 2-onder-1 kapper is heel erg donker geworden sinds opdrachtgevers de woonkamer vergroot hebben. Ook hebben ze behoefte aan meer opbergruimte. De opdracht was dan ook heel helder. Een mooie opdracht, met een prachtig eindresultaat.

Een stuk muur tussen keuken en woonkamer werd verwijderd. Het resultaat was meer licht in de woonkamer. Verder werd er geschoven met de inrichting. Ik wilde de eethoek dichter bij de keuken plaatsen. Dit bleek mogelijk te zijn. Dit resulteerde in een meer effectief gebruik van de woonkamer. Ook is een kast op maat ontworpen, wat meer opbergruimte biedt en wat meer rust heeft gebracht in de woonkamer.

Bekijk hieronder de voormalige situatie.

Voormalige situatie

Recensie

Wij waren op zoek naar een nieuwe indeling van onze woonkamer. Maar wisten niet hoe we dit konden aanpakken. Elean heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en heeft dit omgezet naar een ontwerp waar we zelf niet aangedacht hadden. Onze woonkamer is dankzij Elean een plaatje geworden waar we super tevreden over zijn en van iedereen de reactie krijgen dat het groter is geworden en ruimtelijker. Mocht je op zoek zijn naar hulp voor je interieur willen we Elean van harte aanbevelen.

Fam. Bulkens, Herkenbosch

Bert en Rita

Related projects